LADIES GYM 2017 / 2018

Ladies Gym aan de Produktiestraat 20 in Vlaardingen is een sportclub voor vrouwen.
6 dagen per week open van 08.30u tot 12.00u en van 16.30u tot 21.00u.
Vrijdag en zaterdag na 12.00u gesloten. Zondag gesloten. (zie ook lesrooster groepslessen)

Wij hebben vrije deelname aan workouts. M.a.w. geen inschrijving voor vaste activiteit maar voor het aantal bezoeken per week.


Met cardioapparatuur van Life Fitness en Sportsart zijn de mogelijkheden om cardiovasculair te trainen in ruime mate aanwezig. Op de fitnessapparatuur van First Class en Technogym kan fitness en krachttraining worden gedaan. Therapeutisch trainen gericht op klachten zoals bekkeninstabiliteit en RSI eventueel in samenwerking met een fysiotherapeut behoort ook tot de mogelijkheden.

prstr01 Er kan op verbranding (afvallen), kracht en/of massa getraind worden middels op de persoon geschreven schema's. Bij alle trainingsvormen staan persoonlijke begeleiding en advies voorop. Bij aanvang van het lidmaatschap wordt er in de regelmaat een intake-gesprek gehouden. Er wordt ingegaan op de wensen van de persoon en het doel dat zij voor ogen heeft. Voedingsgewoontes en/of medische achtergrond kunnen deel uitmaken van dit gesprek. Daarna zal een trainingsvorm worden geadviseerd.

Met het door ons ontwikkelde programma voor voedingsbegeleiding in combinatie
met hierop aangepaste training kunt u afvallen of gewicht winnen.
(info voedingsbegeleiding).

In een apart gesprek wordt het voedings-programma belicht. Er wordt gekeken naar de voedingsgewoontes en dieethistorie. Dit gesprek werpt vaak een heel ander licht op voeden in combinatie met bewegen.