Per 1 juli is het binnen sporten weer toegestaan door de overheid. Ook Ladies Gym heeft haar deuren weer geopend. Om onze leden een veilige sportomgeving te bieden hebben wij een aantal maatregelen genomen. Ladies Gym en haar leden zullen het samen moeten doen.

Als je zelf of iemand uit je naaste omgeving klachten heeft (hoesten, koorts, ademhalingsproblemen) blijf dan thuis. Vanzelfsprekend doe je dat ook als je besmet bent.

Ontsmet of was je handen voordat je aan de training begint en ook erna. Er wordt door Ladies Gym extra schoongemaakt. Zelf maak je de apparatuur na gebruik schoon. De ruimtes worden goed geventileerd.

Sommige fitness-apparaten zijn buiten gebruik of weggezet om 1 1/2 meter afstand te waarborgen.

Houd 1 1/2 meter afstand van je mede-sportsters. Als je wilt kun je een mondkapje en/of handschoenen dragen.

Er kan geen gebruik worden gemaakt van de sauna en de douches.

In verband met de grootte van de groep is de maandagochtend gesplitst. De uren zijn als volgt geworden:

09.00 –  09.45  BBB

09.00 – 10.00  circuit fitness

10.00 – 11.00  BBB

De zumba les op maandagavond en de step-les op dinsdagavond zijn op dit moment vol. Je kunt je hiervoor wel op de wachtlijst laten plaatsen. Er wordt geen circuit training gegeven daar de apparaten tijdens het circuit niet kunnen worden gereinigd. In plaats daarvan wordt er 60 minuten BBB gegeven of kun je individueel fitness doen.

Probeer zo veel mogelijk op je vaste groepsles te komen.Lukt dat niet en wil je toch sporten informeer dan of er bij de gewenste groep plaats is (010 4602412 of 0638516954). Laat het weten wanneer je verhinderd zodat iemand anders eventueel je plaats kan innemen.

Lichaamsbeweging is belangrijk voor het bestrijden van virussen. Door stilzitten verslechtert je weerstand. Als je matig intensief beweegt stijgt het aantal t-cellen en nk-cellen, oftewel natural killers, in je lichaam. Dat zijn de cellen die virussen aanpakken. Naast de lichamelijke voordelen heeft je mentale gesteldheid ook baat bij lichaamsbeweging. Voel je je down door gebrek aan sociale contacten en het negatieve nieuws ga sporten.